PODĚKOVÁNÍ ZA ÚČAST NA KONFERENCI ČESKÉ UŽIVATELSKÉ FÓRUM COPERNICUS 2022

Vážené kolegyně, Vážení kolegové,
rádi bychom Vám poděkovali za Vaši účast na konferenci České uživatelské fórum Copernicus 2022, která proběhla ve dnech 28. – 29. listopadu 2022 v Kongresovém centru Praha v rámci akce Czech Space Week. Doufáme, že tato konference pro Vás byla přínosem a za rok se na Vás můžeme opět těšit.

PREZENTACE DOSTUPNÉ NA WEBOVÝCH STRÁKÁCH AKCE

Prezentace jsou dostupné ve formátu PDF na webových stránkách akce. Přehled abstraktů je k dispozici na konci stránky s programem a prezentacemi. Za celý organizační tým děkujeme přednášejícím za zajímavé přednášky a podnětnou diskusi.

FOTOGALERIE Z AKCE

Na webovou stránku konference jsme přidali fotogalerii z letošního ročníku. Prohlédnout si ji můžete pod tímto odkazem.

DOTAZNÍK NA ZPĚTNOU VAZBU

Chtěli byste nám zaslat nějaké postřehy a připomínky, které by nám pomohli příští ročník ještě více přiblížit Vašim představám? Vyplňte prosím tento krátký dotazník.

V souvislosti s nabytím účinnosti nařízení Evropské unie o nakládání s osobními údaji, obecně známé pod zkratkou GDPR, bychom Vás rádi informovali, že Vaše osobní údaje zpracováváme pouze za účelem rozesílání těchto newslettrů. Pokud nesouhlasíte, můžete se kdykoliv odhlásit z odběru kliknutím na odkaz v zápatí každého newsletteru.