Program konference České uživatelské fórum Copernicus 2022 byl zveřejněn!

Prohlédněte si program letošní konference, který byl právě zveřejněn na webových stránkách akce. Abstrakty jednotlivých přednášek budeme postupně přidávat. Těšit se můžete také na panelovou diskusi k tématu pozorování Země a bezpečnosti.

MÍSTO KONÁNÍ AKCE

Akce proběhne v Kongresovém centru Praha na adrese 5. května 1640/65, 140 21 Praha 4 – Nusle. Po příchodu k budově použijte 5. vchod. Celý program akce bude probíhat ve 2. patře, hlavní přednášková část v Jižním sále 2, workshopová část se uskuteční pouze ve druhém dni a to v místnosti Terasa 2B.

WORKSHOPY

Pokud jste se v registračním formuláři přihlásili na některý z workshopů, obdržíte před konáním zvlášť email s podrobnostmi o daném workshopu.

OBČERSTVENÍ PRO ÚČASTNÍKY

Pro všechny účastníky konference bude připraveno lehké občerstvení během obou dnů akce.

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ

Účast na konferenci je podmíněná akreditací k akci Czech Space Week v centrálním akreditačním systému Úřadu vlády pro akce pod hlavičkou předsednictví České republiky v Radě EU. Akreditace probíhá pod tímto odkazem do 21. listopadu 2022.
Pokud účast na konferenci zvažujete a dosud jste se nezaregistrovali, učiňte tak co nejdříve. Zbývá již jen pár volných míst.
Také prosíme všechny zaregistrované, aby nás v případě, že se nebudou moci zúčastnit, co nejdříve kontaktovali na copernicus@cenia.cz. Kapacita akce je omezená a Vaše místo můžeme případně nabídnout jiným zájemcům.

WEBOVÉ STRÁNKY AKCE

Pro více informací sledujte webové stránky akce nebo stránku Copernicus v ČR na Facebooku, kde pravidelně informujeme o novinkách.

KONFERENCE INSPIRUJME SE

Jako každý rok, tak i letos proběhne konference Inspirujme se - tentokrát efektivitou. Konference se koná 7. - 8. prosince 2022 ve Vysokých Tatrách a hlavními tématy budou např. úloha prostorových dat v e-governmentu, inovace, harmonizace údajů nejen v ISNPIRE nebo komunikace vs. dezinformace.
Pro více informací navštivte webové stránky Inspirujme se.

Tento newsletter jste obdrželi, protože jste požádali o jeho odběr anebo pracujete v organizaci věnující se problematice DPZ nebo programu Copernicus. V souvislosti s nabytím účinnosti nařízení Evropské unie o nakládání s osobními údaji, obecně známé pod zkratkou GDPR, bychom Vás rádi informovali, že Vaše osobní údaje zpracováváme pouze za účelem rozesílání těchto newslettrů. Pokud s odběrem nesouhlasíte nebo si již nepřejete newsletter odebírat, klikněte prosím níže na „Odhlášení z odběru newsletteru“.