Přihlaste svou prezentaci nebo svůj poster na konferenci České uživatelské fórum Copernicus 2022

Rádi bychom Vás pozvali na konferenci České uživatelské fórum Copernicus 2022, kterou pořádá Česká informační agentura životního prostředí ve spolupráci s Ministerstvem životního prostředí ČR, Univerzitou Karlovou, Ministerstvem dopravy ČR a ESA ESERO.
Letošní ročník proběhne 28. - 29. listopadu 2022 v rámci Czech Space Weeku a uskuteční se v
Konference bude v letošním roce rámována tématem „Program Copernicus a dopady války na Ukrajině“ a prostor bude jako již tradičně dán uživatelům dat Copernicus. Konflikt na Ukrajině bude mít dopad na mnoho oblastí našeho života, ať se jedná o zemědělství, obchod, energetiku, potravinovou bezpečnost či ochranu životního prostředí. Přijďte s námi diskutovat o tom, jak může program Copernicus na tuto situaci reagovat.
Důležité informace, termíny a aktuality Vám budou průběžně zasílány newsletterem a naleznete je také na webových stránkách akce.

OPEN CALL PRO PŘIHLÁŠOVÁNÍ PŘEDNÁŠEK A POSTERŮ NA KONFERENCI

Máte-li zájem podělit se o své zkušenosti a znalosti, momentálně na našich webových stránkách spouštíme možnost registrovat na konferenci vaši přednášku nebo poster.
Registrování samotných návštěvníků poté spustíme 26. 9. 2022.
Pokud máte k registraci vaší přednášky nebo posteru jakékoliv dotazy, neváhejte se nám ozvat na adresu copernicus@cenia.cz.

DŮLEŽITÉ TERMÍNY

Spuštění registrace návštěvníků 26. 9. 2022.
Svou přednášku nebo poster můžete přihlásit do 24. 10. 2022.
Vyrozumění o přijetí vaší přednášky a posteru obdržíte nejpozději do 31. 10. 2022.
Předběžný program bude zveřejněn 7. 11. 2022.
Registrace na konferenci bude ukončena 21. 11. 2022, nebo při naplnění kapacity.

Tento newsletter jste obdrželi, protože jste požádali o jeho odběr anebo pracujete v organizaci věnující se problematice DPZ nebo programu Copernicus. V souvislosti s nabytím účinnosti nařízení Evropské unie o nakládání s osobními údaji, obecně známé pod zkratkou GDPR, bychom Vás rádi informovali, že Vaše osobní údaje zpracováváme pouze za účelem rozesílání těchto newslettrů. Pokud s odběrem nesouhlasíte nebo si již nepřejete newsletter odebírat, klikněte prosím níže na „Odhlášení z odběru newsletteru“.